Wie

32a interim management wordt geleid door drs Jurgen Koeneman RA (1963).

Hij heeft Economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daar ook zijn postdoctoraal accountancy gedaan.

Jurgen is gestart als RA, daarna doorgegroeid naar diverse internationale, eindverantwoordelijke, financiële posities in verschillende branches. Hij is sterk in het positioneren van finance als proactieve business partner. Hij levert een duidelijke toegevoegde waarde aan de organisatie en de financiële functie. Jurgen is een bouwer en coach en verbetert financiële processen en teams. Hij is rustig maar gedreven, geen gebakken lucht maar gefundeerd. Hij vormt een gefundeerde mening en ventileert die. Naast geduldig en nuchter is hij sterk analytisch en resultaat gericht.
Jurgen is mensgericht, integer, betrouwbaar. Hij geeft liever de assist dan dat hijzelf scoort. Sensitief, gestructureerd, dienstverlenend. Echte teamplayer. Helicopterview met oog voor detail wanneer nodig.

Jurgen is docent Financieel Management bij de Holland Opleidingen Groep. Hij beschikt over diverse Lean Six Sigma certificaten zoals Black Belt, Yellow Belt, 5S en Kaizen. Jaarlijks wordt voldaan aan de NBA eisen inzake permanente educatie.